Zoeken naar sup

sup
Homepage Sup Centre Fryslân.
welkom bij Sup Centre Fryslan. Wilt u genieten van de unieke combinatie van natuur en actief bezig zijn en/of kamperen op de natuurcamping aan het strand? Al ruim 6 jaar verzorgt Sup Centre Fryslan sup-trainingen, evenementen en workshops en bieden wij in samenwerking met paviljoen de Leijen verschillende arrangementen aan.
Sup kopen? Sups.nl jouw sup shop online winkel.
Sups.nl verkoopt de merken als Red Paddle Aqua Marina voor de budget koper als Jobe sups voor de doorsnee supper. Voor een ieder hebben we een mooie sup, zoals opblaasbaar als bamboo sup. Naast onze sups zijn we ook gespecialiseerd in sup accessoires, zoals sup peddels als sup pompen.
SUP verhuur Scheveningen.
31 070 350 2591. 31 070 350 2591. Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd. Home / Surfschool / Verhuur / SUP Boards. Wetsuits en Accesoires. Een hippe watersport die nog niet zo heel lang geleden een heuse opmars maakte: Stand Up Paddle boarding ook wel SUP of suppen!
Sup Les Free Movement.
Sup les voor beginners. Per persoon, voor groepen vanaf 4 pers. Leer alles over positie, balans en techniek om comfortabel de eerste keer te gaan suppen. Inclusief gebruik board en paddle. Lesduur: 2 uur. Sup cursus om je techniek te verbeteren.
Indiana SUP SUP boards accessoires kopen op CAMPZ.
11'6' Touring Lite Inflatable SUP Board, wit/turquoise. Indiana SUP 9'6' Allround LITE Inflatable SUP Board, wit/turquoise. 9'6' Allround LITE Inflatable SUP Board, wit/turquoise. Indiana SUP 11'6' Touring LITE LTD Inflatable SUP Board, wit/turquoise. 11'6' Touring LITE LTD Inflatable SUP Board, wit/turquoise.
Sup en Surf Delft - Stand Up Paddle Windsurfen in Delft.
Huur een inflatable SUP board bij de leukste surfclub van Zuid-Holland. Sup Boards huren in Zuid-Holland Huur Hier. Nu in deze gekke corona tijd, kunnen wij toch surf en sup -les aanbieden. Je ligt in het water, dus genoeg ruimte om afstand te houden.
Sup Meer Amsterdamse Bos.
Sup Meer verzorgt Suplessen en tochten door het Amsterdamse Bos. Met een aantal goede praktijktips en balansoefeningen heb je het suppen zo onder de knie. Suppen kan bijna altijd en iedereen kan het. De boards zijn lang en breed en liggen stabiel in het water.
Plastic Soup: Onze missie met SUPclean-up SUPCLEANUP.
verkleinen we de bijdrage aan de Plastic soup. Sinds april 2018 worden de Goudse grachten structureel schoongemaakt vanaf een SUP board. Dit blijkt een effectieve manier om het water schoon te maken. Doordat dit wekelijks gebeurt, het jaar rond, is de kans kleiner dat afval naar de bodem zinkt en dat drijf en zinkafval uiteindelijk in de oceanen terecht komt.
Friday Night SUP Leeuwarden - SUP Skool Leeuwarden.
Tijdens de Friday Night SUP maken we een SUP Tour door de binnenstad van Leeuwarden en er vaart een volgboot met ons mee. Iedereen kan aan de Friday Night SUP meedoen, dus ook als je voor het eerst op de SUP staat.

Contacteer ons

+  sup
+  sup aanbieding
+  stand-up
+  paddle
+  location
+  fourgon
+  stand-up-paddle
+  suppen
+  camper
+  peddel
+  auto
+  nike