Op zoek naar suppen?

suppen
Peddelsurfen Wikipedia.
Peddelsurfen ook wel suppen of stand-up paddle surfing is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een lengte van minimaal tien voet 3 meter en een peddel. In tegenstelling tot gewoon golfsurfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand-up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. De surfer staat daarbij op de surfplank. De peddel is zo'n' 180 tot 230 cm lang, kan gemaakt zijn van hout, kunststof of aluminium en is drijvend. De surfplank die gebruikt wordt is tussen de 3 en 45, meter lang en heeft een volume tussen minimaal 120 en maximaal 300 liter, om er voor te zorgen dat de golfsurfer stabiel genoeg op de plank kan staan zonder van de plank af te vallen.
Suppen op het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele.
Suppen op het platte water. Op onze locatie aan t Kraaienest in Nieuwpoort kan je vertrekken voor een ontspannend tochtje met de SUP onder begeleiding van onze monitoren. Na de activiteit kan je hier gebruik maken van de omkleedruimtes en de douches.
Suppen in Vlaanderen, basistechniek en leuke plekken Far Out.
In het dropdownmenu vind je ook clubs in jouw buurt. Eenmaal het suppen onder de knie houdt natuurlijk niets je tegen om je eigen opblaasbaar board te kopen en net als Leen en Nick te suppen in de Algarve, kids incluis.
SUP info SUP's' Up.
SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. Met SUPpen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water.
Suppen op de Binnendijle in groep Visit Mechelen.
Suppen op de Binnendijle in groep. Mechelen in Groep. Suppen op de Binnendijle in groep. Volg ons op. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan is suppen stand up paddling helemaal je ding! Peddel met een surfplank de Dijle.

Contacteer ons

+  sup
+  sup aanbieding
+  stand-up
+  paddle
+  location
+  fourgon
+  stand-up-paddle
+  suppen
+  camper
+  peddel
+  auto
+  nike