Zoeken naar peddel

peddel
peddel WikiWoordenboek.
Het woord peddel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd peddel" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. peddel" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Peddel Wikipedia.
De peddel is een manier om vaartuigen zoals een kano, kajak of raft voort te bewegen, wat peddelen wordt genoemd. De peddel onderscheidt zich van een roeiriem doordat een roeiriem op een draaipunt een dol aan de zijkant van de boot steunt terwijl een peddel geheel los van de boot door beide handen wordt bewogen.
Peddels kopen? BESLIST.nl Alles voor je boot!
Een all-rounder board voor alle disciplines en gelegenheden Lichtgewicht, duurzaam, gemakkelijk mee te nemen en draagbaa r Compleet met luchtpomp, peddel, reparatieset, reistas en manometer Gemakkelijk wendbaar en hoog stabiel Afmetingen: 31, m x 68 x 10 cm 10 voet 2 x 27 x 4 inch.
Peddels - Accessoires.
Toevoegen om te vergelijken. Outwave RowPro peddel. Vier type peddels in één. Aanbiedingsprijs €19,00, Normale prijs €26,99., Toevoegen om te vergelijken. Intex peddel connector. Voor alle Intex peddels. Toevoegen om te vergelijken. Sevylor Kayak peddel K-compact 230. Licht aluminium steel.
Vakanties met de kano in Zweden, Denemarken en meer.
kamer van koophandel 05065314 Boeken en voorwaarden. Binnen drie werkdagen na ontvangst van de reservering ontvangt u van ons een definitieve bevestiging dat uw arrangement op de betreffende datum nog vrij is en voor u is geboekt. Brochure De" Peddel" kanovakanties 2020.

Contacteer ons

+  sup
+  sup aanbieding
+  stand-up
+  paddle
+  location
+  fourgon
+  stand-up-paddle
+  suppen
+  camper
+  peddel
+  auto
+  nike