Op zoek naar sup?

sup
Homepage Sup Centre Fryslân.
welkom bij Sup Centre Fryslan. Wilt u genieten van de unieke combinatie van natuur en actief bezig zijn en/of kamperen op de natuurcamping aan het strand? Al ruim 6 jaar verzorgt Sup Centre Fryslan sup-trainingen, evenementen en workshops en bieden wij in samenwerking met paviljoen de Leijen verschillende arrangementen aan.
Sup kopen? Sups.nl jouw sup shop online winkel.
Sups.nl verkoopt de merken als Red Paddle Aqua Marina voor de budget koper als Jobe sups voor de doorsnee supper. Voor een ieder hebben we een mooie sup, zoals opblaasbaar als bamboo sup. Naast onze sups zijn we ook gespecialiseerd in sup accessoires, zoals sup peddels als sup pompen.
Suppen op de Kromme Rijn: SUP SUP CLUB www.amelisweerd.com.
Hier kun je na je SUP-sessie ontspannen in een hangmat of op het terras, waar je geniet van verse sappen, goede koffie en een gezonde lunch. Lees hier meer over de SUP SUP CLUB en meld je aan. Foto: SUP SUP CLUB.
Zwier voor Mezelf de Vrijhaven van de Stad Varen met een SUP.
We hebben stabiele boards. Natuurlijk moet je er even aan wennen, maar de meesten pakken dit snel op. En ja, soms gaat er iemand te water. Sup door de Botsholsesloot en je voelt direct de positieve energie je lijf in stromen.
Indiana SUP SUP boards accessoires kopen op CAMPZ.
11'6' Touring Lite Inflatable SUP Board, wit/turquoise. Indiana SUP 9'6' Allround LITE Inflatable SUP Board, wit/turquoise. 9'6' Allround LITE Inflatable SUP Board, wit/turquoise. Indiana SUP 11'6' Touring LITE LTD Inflatable SUP Board, wit/turquoise. 11'6' Touring LITE LTD Inflatable SUP Board, wit/turquoise.
Sup en Surf Delft - Stand Up Paddle Windsurfen in Delft.
Huur een inflatable SUP board bij de leukste surfclub van Zuid-Holland. Sup Boards huren in Zuid-Holland Huur Hier. Nu in deze gekke corona tijd, kunnen wij toch surf en sup -les aanbieden. Je ligt in het water, dus genoeg ruimte om afstand te houden.
SUP boards Bootman.nl.
Zo biedt het merk Aqua Marina voor iedereen het juiste opblaasbare SUP board aan met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het merk Hydro Force biedt opblaasbare SUP boards aan tegen een, in vergelijking met Aqua Marina, voordeligere prijs. Hydro Force heeft ook opblaasbare SUP boards voor verschillende doeleinden en all-round opblaasbare SUP boards.
Plastic Soup: Onze missie met SUPclean-up SUPCLEANUP.
verkleinen we de bijdrage aan de Plastic soup. Sinds april 2018 worden de Goudse grachten structureel schoongemaakt vanaf een SUP board. Dit blijkt een effectieve manier om het water schoon te maken. Doordat dit wekelijks gebeurt, het jaar rond, is de kans kleiner dat afval naar de bodem zinkt en dat drijf en zinkafval uiteindelijk in de oceanen terecht komt.
SUP Watersport De hele Nederlandse Skate en Surfshop.
De opblaasbare sup is gemakkelijk mee te nemen, maar is iets minder stabiel. De klassieke harde SUP is gemaakt van een epoxy en schuimmateriaal, net als surfplanken, waardoor ze stijf en dus stabiel zijn. Ze zijn echter moeilijk te transporteren en kunnen stoten en stoten krijgen.

Contacteer ons

+  sup
+  sup aanbieding
+  stand-up
+  paddle
+  location
+  fourgon
+  stand-up-paddle
+  suppen
+  camper
+  peddel
+  auto
+  nike